Assalamualaikum and welcome, everyone! This is an official blog of 8th Generation of Bestarians.

Wednesday, 29 June 2011

Perkembangan #002.

Another quick update. Kali ini pasal sekolah kluster kau orang pulak. Info ni tak berapa nak lengkaplah kan. Kalau kau orang tahu lagi banyak, let me know. Nanti aku edit balik post ni. Dan, jangan nak tanya-tanya lagi kenapa post ni semua ambil screenshot dari Facebook je. Sebab aku malas nak taip balik. Well, at least, pakai screenshot ni, tak payahlah nak letak credit from who lagi dah. Dah terang-terang ada nama dia orang.

Ni hah. Aliff ada bagitau kat wall group Sambest tu yg kawad negeri tahun ni, tak berapa nak berjaya sangat. Tak ada rezeki mungkin. Atau sebab senior kawad dah habis sekolah. Heh. 

And another update from Teacher Shikin. Sebenar-benarnya, tak tahu pun apa itu ihtifal ipa Petaling Perdana ni. Tapi dah teacher kata tahniah tu, kira menanglah tu. So, congratulation SAMBEST.

4 comments:

iqin othman said...

FIRST! hahahaha

iqin othman said...

third.

weh, asal kita komen macam kat belog terkenal ni. :DD

annoying-most said...

AKAN TERKENAL,.jangan riso,..kalahkan blog cik epal,.haha

Anonymous said...

hahaha sengal korang