Assalamualaikum and welcome, everyone! This is an official blog of 8th Generation of Bestarians.

Tuesday, 28 June 2011

Perkembangan #001.

*UPDATED*



Post from Humaira. Kebarangkalian Maira dalam keadaan EXAM FEVER. Daripada wall post ni, kita mendapat khabar bahawa Aqiel mungkin tidak balik beraya pada Syawal ini. Rakan-rakan yang rapat dengan Aqiel, bolehlah poskan kuih-kuih raya dekat dia. Dan juga dekat siapa-siapa yang tak balik raya.

Aiman kata dia nak nikah umur 21. Semoga hasrat tercapai. Ada lagi dua tahun ni. Sempat nak cari jodoh yang elok-elok penyejuk mata pembimbing imam semua sifat-sifat mahmudah tu lah.

Nabil (Presiden Alumni) memberitahu pasal lambang Israel dalam komputer kita. Yeah, mungkin ramai yang dah tahu pasal apa yang diperkatakan Presiden kita, tapi ada juga yang belum tahu. Maka, bolehlah bersifat prihatin.

Mahfuzah nak pindah Kuantan. Sabtu lepas, Mina dengan yang lain-lain keluar jalan-jalan dengan Mahfuzah buat kali terakhir, mungkin. Terakhir dekat sini maksudya bukanlah tak dapat jumpa Mah lagi.



Dan perkembangan terakhir dari Siddiq mewakili para penulis blog ini, ingin memohon kepada yang rasa dirinya mampu untuk membuat post yang baik, SILALAH TAWAR DIRI JADI AUTHOR. Mungkin kau orang boleh check it out wall post ni dan baca apa yang aku tulis, supaya kau orang tahu, NAK BUAT POST DEKAT BLOG NI INGAT SENANG KE?



Dan Mah rupa-rupanya tak jadi keluar pun hari tu. -.- Aliyah kata budak Jordan tengah exam. Apa lagi kau orang, doakanlah dia orang semua. Dengan siapa-siapa lagi yang tengah exam tu. Tak rugi pun doakan orang. Lagipun, kau orang pun bukannya tak tahu pasal doa mendoakan ni banyak kelebihan dia kan. So, sama-samalah doa untuk kejayaan diri sendiri dan kawan-kawan yang lain.

10 comments:

annoying-most said...

seriously the post that i like,.=),.

iqin othman said...

serius aku rasa nak like banyak kali, HAHAHA

Lela S said...

ape2 yg ghai post, semua best n cumiL2.HAHA

Aliyah Al~Istiqamah said...

Like juga!

perkembangan budak jordan
exam aroun da corner
harap maklum~

fUzAhEeChUl~ said...

huhuhu aku x jadi keluar la~~~~

analisiszikri said...

waah..ni mmg perkembangan betul nih..hihi

Anonymous said...

tak menahan statement last

aween said...

like...like...like... C=

Anonymous said...

superlike!

titi said...

like!!!HIHI~