Assalamualaikum and welcome, everyone! This is an official blog of 8th Generation of Bestarians.

Thursday, 23 June 2011

debat bahasa arab peringkat kebangsaan

assalamualaikum,..

tak nak bercakap panjang memandangkan asyik menaip post yang panjang tapi error 404 asyik muncul,dan gagal untuk publish post yang panjang tadi,jadi untuk menjimatkan masa sebab esok nak kerja shift pagi,buatlah seringkas mana yang boleh,..

abaikan yang atas tu,sebab saja nak menunjukkan busy,.-__-,.

baru-baru ini,sambest telah menyertai pertandingan debat bahasa arab peringkat kebangsaan yang berlangsung selama 4 hari bermula 18-21 jun bertempat di Universiti Sains Islam Malaysia.berikut merupakan sinopsis ringkas berkaitan pasukan debat bahasa arab

peringkat saringan:

sambest vs smka johor bahru,menang
sambest vs smap labu,menang
sambest vs samttaj,kalah
sambest vs smk tun mamat,menang
sambest vs sma al-madrasah al-attas al-arabiyyah,menang
sambest vs smka almashoor (p),menang

sambest telah berjaya melayakkan dirinya ke peringkat separuh akhir  dengan agregat 5 menang,1 kalah,.
dan akhirnya hanya berjaya mendapat tempat ke-4

pertama:smka al-irsyad
kedua:smap labu
ketiga:samttaj
keempat:sambest,..tahniah diucapkan.

kepada para alumni,maaf jika laporan tidak lengkap seperti tidak menyertakan sekali video pertandingan atau gambar-gambar untuk tatapan,.ataupun tidak meletakkan tajuk perbahasan serta posisi pasukan debat sekolah,segala masalah amat dikesali.harap anda sekalin fahamlah keadaan sidang author yang sibuk memanjang dengan urusan dunia yang tidak berkesudahan,.

oh,sebelum terlupa,kalau nak tengok gambar trofi,anda boleh melawat galeri teacher syikin,tapi kalau nak tengok live depan bijik mata,ringan-ringankan lah tulang anda melawat galeri bestari yang bersebelahan dengan taman anggur,.

segala kesulitan amat dikesali,lagi satu sebelum menamatkan post ni ,kami sidang author mengucapkan selamat maju jaya kepada para pelajar kursus tersusah perubatan dan seangkatan dengannya  di timur tengah sana tu,wohh penuh wall facebook dengan nota-ringkas serta memohon doa dari rakan-rakan di tanah air,tak mengapa,anda tidak perlu risau,kami sentiasa mendoakan kejayaan anda semua,.=D


kepada encik hanafi,selamat terbang ke Yaman,-_-



ucapan author" sapa nak jadi author sila hantar emel ye,."

finally ,..i manage to upload it after error 404 occurs for many times,.


wassalam,.

5 comments:

iqin othman said...

mananya tak panjang? :P

matadore said...

tak suka jugak error 404!


><

annoying-most said...

iqin:ni dh buat seringkas mungkin dh,..

farha:aah,rasa sakit hati bila nampak error 404,terasa usaha sgt sia2

analisiszikri said...

tahniah dan terima kasih.
untuk sekolah dan tukang tulis..
hihi

ilham ^_^ said...

kalah dgn samttaj?!whoaa~~~ neway tahniah la klu bole berdiri same level dgn smap labu bhaiii
congratz sambest :)