Assalamualaikum and welcome, everyone! This is an official blog of 8th Generation of Bestarians.

Tuesday, 19 July 2011

Perkembangan #004

Agak lama jugak blog ni tak di-update. Maaf ya'al, biasalah tu masing-masing student. Sibuk. Test lah, assignment lah. Dengan aku-aku ni pun dah muak buat report ayam, lembu, kelapa sawit, getah, perosak, ntah-apa-apa lagi.

First and foremost, congratulations to those yang baru dapat result UPU hari tu. Aku noob sikit hal-hal cenggini. Dah la duduk kat ceruk Bintulu ni sorang-sorang. Pasal kawan pun aku taktau. =.="


Setakat ini yang diketahui (kredit kat Neena punya soalan kat group batch); 
Ain Sofia - UTM
Wahida - UIA
Apek - UTM
Ayie - UTM
Alep - UiTM
Tiqah Abu Samah - USIM
Zulfahri - USIM
Amal - UiTM
Najib -UIA
Shafieza - USIM
Aqil - UKM
Mina - UiTM
Nazuwa - USIM
Updated - Lela cakap:

Lain daripada itu, aku taktau sangat. Ramai yang aku tak kenal sebab masa sekolah dulu pemalu sangat sampai tak kenal orang, hihihi~*gelak malu*

Selain daripada itu, a brief update tentang sekolah kita yang tersayang. Sebagai ex-pengawas perpustakaan yang berwibawa *ececece*, pusat sumber sekolah ada anjurkan Minggu Pusat Sumber dekat sekolah minggu lepas (kalau tak silap). Tu pun baru aku tau lepas belek-belek teacher Shikin punya album. =.="
Ain Maisarah pun ada. *jeles jeles*
Okeh, tu saja rasanya. Ada facts salah sila tegur oke. Nanti aku revamp.

P/S: Selamat menjalani minggu orientasi, kawan-kawan! HEHEHE

5 comments:

annoying-most said...

tau x pe ain maisarah ade,..pemes gak la,.time dulu2 x de pon

iqin othman said...

kluster weh. HAHAHA

Lela S said...

nazuwa fly g mesir. skrg tgh preparation kt sbk bernam (tak silap). dia amek samting bkenaan syariah. sori. aku cpt lupa.padahal bru smlm dia bgtw. :)

iqin othman said...

lela> okies, tq.
ghai> aww~ :P

Anonymous said...

nazuwa skali dg upa n liyana sabri xslp.sbb dorg pn tgh wt preparation kt ildas skrg.n yaman skali upa ckp hri tu..
ain maisarah..jumpe kt bookfair hri tu dgn hani..
-ainansuha-